151015152538-06-airbnb-catacombs-super-169-1000x500

Париските катакомби – најморничавото сместување во светот

Замислете романтична ноќ во голем брачен кревет со бела постелнина од најфин материјал, кралски супер удобни перници, опкружени со свеќи…и човечки скелети!