MTMyOTU2NDU3NzAzNDI2MDU4

Рајски ресорт кој лежи на карпа среде океан

Ви претстауваме нешто екстремно кул. Вилата на карпата Дунбар е приватен резорт кој го издигнува луксузот на едно сосема повисоко ниво.

crazydude-660x477

Возење велосипед на раб на карпа

Не сме сигурни како ова момче во видеото го прави ова што го прави, и дали воопшто вреди да го ризикува животот на овој начин, меѓутоа, неговата храброст е причина Continue reading