PicMonkey Collage

Доколку најпознатите Македонки имаа неколку килограми плус

За јавните личности, атрактивниот и здрав изглед е од голема важност. Особено за младите дами од шоу-бизнисот, за кои секогаш постои голем притисок да го негуваат својот изглед, и да Continue reading

pelisterka_kalendar_2013_3_20130102_1707978781

20 пати кога Каролина Гочева не остави без зборови

Откако во далечната 1991 година на само 10-годишна возраст се претстави на јавноста на детскиот фестивал „Си-До“, Каролина Гочева започна да чекори кон патот на успехот градејќи успешна кариера како Continue reading