beautiful-girl-with-black-hair-and-red-lips-posing-in-the-blue-room-805x537

Неколку трикови за потраен кармин

Многу жени се трудат да најдат кармин кој ќе биде траен и ќе обезбеди убав изглед на нивните усни, па дури се спремни да платат многу висока цена.

BritCo_FullerLips09-645x429

4 брзи и едноставни чекори до полни усни

Доколку сте од оние девојки кои сакаат полни усни, но природата не ве обдарила со ваков атрибут, ние ви прикажуваме начин на кој можете да го постигнете тоа во само Continue reading

кармин насловна

Најдобри нијанси на кармин за зимската сезона

Зимата е идеален период за да ја загреете атмосферата со вистинските нијанси на кармин кои дополнително ќе го истакнат вашето лице. Во продолжение погледнете кои кармини се препорачуваат за зимската Continue reading