140929112410-poppy-harlow-profile-image-exlarge-169

5 карактеристики на неодоливите дами

Што е тоа што ја опишува атрактивната жена, она која совршено комуницира со својата женственост и се чувствува одлично во својата кожа? Сигурност, интелегенција или став?

Moon-blue-14273818-900-675

Вечерва ќе има Сина месечина: Што ја прави толку посебна?

Денеска на небото нé очекува настан кој се случува многу ретко – Сина месечина. Ако излезете надвор вечерва, ќе видите полна, светла месечина.

10423959_453036231501381_7907259841279244158_n

20 работи кои покажувaат дека сте од Балканот

За разлика од другите групи на народи (Скандинавци, Германци, Индијци, Кинези, Американци итн.), ние, словенската група народи, имаме сопствени карактеристики кои не прават единствени.