MTM0MjE5MzUwOTYwODI4Mzg2

„Google“ трансформираше стара фабрика за батерии во кул канцеларии

Кога станува збор за добро и инспиративно уредени работни простории, веднаш помислуваме на „Google“.

Inventionland-Design-Factory-5

12 компании со најкул канцеларии

Многу бизнис-сопственици не умеат да ја разберат потребата од удобно и креативно уредено катче каде секој вработен би се чувствувал пријатно.

NpnD69d

Маестрално декорирање на канцеларија за само еден ден

Доколку работите за креативна агенција, ќе очекувате работите кои ве опкружуваат да бидат инспиративни и несекојдневни самите по себе.

the-google-office-in-budapest-vertical-garden

Канцелариите на „Google“ во Будимпешта – каде уметноста се соединува со функционалноста

Не е никаков новитет дека без разлика на тоа каде и да се наоѓаат, канцелариите на „Google“ се препознатливи по креативно уредениот простор и инвентивниот дизајн.