jenstark-4-900x1076

Колоритна фасада во Калифорнија создава илузија на „топење“

Познат по неговиот необичен хипнотизирачки стил, Џен Старк неодамна беше дел од проектот на еден трговски центар во Калифорнија.

glass-beach-mackerricher-park-fort-bragg-california-1-700x325

Нурнете во уникатната стаклена плажа во Калифорнија

Во градскиот парк МекКеричер, во градот Форт Браг, Калифорнија, се наоѓа плажа која е буквално преплавена од стаклени парчиња.

MTMxMTAwNzAyOTk4MTA4NjM4

Удобно катче среде пустина во Калифорнија

Тешко е да не ви се допадне овој дом кој се наоѓа во средината на пустината во Калифорнија, а беше развиен од страна на дизајнерската компанија „Imbue Design“.

bonfire

Фото на денот: Калифорниска ноќ

Ноќите во Калифорнија знаат да бидат навистина пријатни. Особено доколку се поминат вака како на фотографијата, покрај логорски оган и добро друштво. Continue reading