28AA3FF900000578-3081381-Imam_Square_or_Naqsh_e_Jahan_Square_in_Isfahan_is_just_one_of_Ir-a-4_1431675060366

Иран, дестинација која станува се поголем туристички хит

Иран е држава во Југозападна Азија. Веќе неколку декади оваа земја се соочува со репутација на небезбедна, проблематична и опасна. Меѓутоа, многумина сметаат дека ваквите стереотипи се должат на лошите Continue reading