ysl-1000x500

Курт Кобејн како инспирација за новата колекција на Ив Сен Лорен

Се чини дека оваа година многу работи ќе бидат обоени со музичкиот и стилски придонес на Курт Кобејн.

fashion-nature-liliya-hudyakova-10__700

Кога ќе се помеша модата со природата

Светот на модата не ретко е инспириран од природата која секојдневно не опкружува, а руската уметница Лилија Хадикова има одлично око за да ги улови ваквите примероци.