p-20150504-00816_news

Храброст и лудост: Скокање над активен вулкан

Со цел да се одбележи воведувањето на Red Bull и во Индонезија, Skydive тимот на компанијата одлучи да сними генијално видео над областа на мистериозниот активен вулкан Бромо.

village-life-indonesia-herman-damar-4

Идилични фотографии од животот во индонезиските села

Херман Дамар живее во Џакарта, Индонезија и сака да ги истражува идиличните села во неговата земја и да го долови секојдневниот селски живот со прекрасни фотографии.