enhanced-30043-1453370630-4

Вака изгледа хотелот кој беше прогласен за најдобар во светот

Кога размислувате за тоа како би можел да изгледа најубавиот хотел во светот, сигурно мислите на раскошна градба на некој тропски остров.

Kodaikanal_Won_t_

Индиска раперка со преработка на „Anaconda“ се бори за промени

Голема е веројатноста никогаш досега да не сте го виделе нејзиното лице, ниту пак да сте го слушнале нејзиното име.

deposition-in-india

20 причини зошто да ја посетите древната Индија

Индија, земја во која цивилизациите и историјата се испреплетуваат, место на  огромен контраст меѓу богатството и бедата, прекрасна земја со интересна традиција, е навистина мистериозно место кое привлекува туристи од Continue reading