4-38-750x400

Домашен сируп за висок имунитет и здрав стомак

Кога ќе почувствуваме дека сме поистоштени од вообичаено и немаме сила ниту за работа, ниту за било какво физичко напрегање, значи имаме потреба од заздравување на телото.

52519_kikirikikolaci-02-foto-shutterstock_630x0

Вкусни колачиња кои ќе ви го зајакнат имунитетот

Пристигна сезоната на настинки и вируси, па потребно ви е да внесете нешто во организмот што ќе ви го зајакне имунитетот.

istock_photo_of_dairy_products

Тие се спасувачи на имунитетот, и борци против дијабетесот

Редовната употреба на ферментирани млечни производи со намалени маснотии, како на пример јогуртот или сирењето, може да го намали ризикот од развој на дијабетес тип 2 за 25 отсто – Continue reading