travel-shirt-iconspeak-world-12

Маица за патувачи и авантуристи

Доколку сте личност која често патува, знаете колку тешко знае понекогаш да биде да се разберете со локалното население, кое единствено го разбира сопствениот јазик.

PicMonkey Collage

Мињони претворени во модни икони

Тимот на познатиот магазин „Stylight“, креираше забавна серија илустрации во која во главниот фокус се познатите Мињони, креирани од „Illumination studios“, претворајќи ги во најпознатите модни икони на денешницата.