Thymeo-BelgijaGLGL-1000x500

Икеа: детски цртежи претворени во плишани играчки

Сетете се како кога бевте деца возрасните ви велеа дека е важно да се фантазира бидејќи некои соништа навистина се остваруваат.

Showing-IKEA-print-to-Art-experts

Тест: Експерти за уметност коментираа слика од ИКЕА

Онлајн телевизијата „Life Hunters“, направи еден навистина интересен проект во кој ги стави на тест експертите за уметност.

IKEA-Qi-wireless-charging-furniture-6.0

Новиот мебел на Икеа ќе ги полни мобилните телефони – безжично

Шведскиот гигант за производство на мебел, ќе биде првиот што ќе лансира сет од маси, бироа и ламби што безжично ќе полнат телефони и други апарати.