In-the-Eyes-of-the-Animal_20

Посебна направа со која можете да ја видите стварноста со очи на животно

„Во очите на животните“ е најнов изум на лондонско дизајн студио Маршмелоу, што овозможува на луѓе да минат низ фасцинанта шумска авантура набљудувајќи на околината онака како што ја доживуваат Continue reading

kotatsu-japanese-heating-bed-table-11-1000x500

Котацу: кревет кој никогаш нема да посакате да го напуштите

Јапонците дизајнирале генијална маса која истовремено може да ви служи и како кревет. Дизајнот е познат како котацу маса-кревет. 

maxresdefault

Навидум обично комбе се трансформира во удобен камп

Кампувањето е секогаш забавно искуство, под кое најчесто се подразбира спиење во шатор, удобно сместени во вреќа, далеку од цивилизацијата.