future3GLGL-1000x500

Вака ќе изгледа светот за 100 години

Понекогаш СФ филмовите и книгите едноставно не се доволни – фантазијата е едно, но секогаш сакаме науката да ни каже и потврди како ќе живееме, да речеме, за 100 години.

communication

Знаци кои откриваат дека сте во љубовна врска без иднина

Проблеми од детството, неговиот пристап, но и бројните пријатели можат уште на почетокот да покажат дали вашата врска има иднина или не, тврди стручното лице за врски Маргарет Пол.

MTMzODkxOTQ3NDgyOTAyNDk4

Nike ги претстави патиките од „Back To The Future II“: Врвки кои сами се врзуваат

Пред 30 години, на Nike им беше понудена соработка во еден тогаш мал филмски проект наречен „Back To The Future II“. Нивната задача? Да замислат како ќе изгледаат патиките во Continue reading