oskarleo-1000x500-1000x500

Помогнете му на Леонардо да освои Оскар

Сега веќе и врапчињата знаат дека Леонардо ди Каприо уште нема освоено Оскар. Имаше многу добри улоги, но ете, оваа златна статуетка постојано му бега од дофат.

tetovaza-nba-lebron-tocka-2016-01

Милионска тужба заради вметнување на постоечки тетоважи во игра

Спортските симулации се жанр кој до детали ја пренесува атмосферата од спортските терени и сали.

Screenshot_1

Позитива на денот: Кога навистина сакаш да победиш во играта

Понеделнички, речиси е невозможно денот да ви започне позитивно. Меѓтоа, доколку оваа наша статија е првото нешто на кое кликнавте денеска, работите ќе тргнат набрзо на подобро.

Screenshot_1

Доколку мислевте дека веќе ништо не може да ве изненади: Видео игра „Супер Заев“

Во ред. Не е никаков новитет дека сме прилично лудо општество, дека политичката ситуација ни е траги-комична, и дека ниту народот кој живее тука не е имун на целото опкружување.