igloo-airbnb-new-york-brooklyn-patrick-horton-6

Друштво нуди игло на AirBnb: 200 долари за ноќевње

Маркетинг директорот Патрик М. Хортон кој живее во Бруклин, Њујорк, заедно со неговие цимери одлучи дека 2016 година е одлична шанса за да изгради игло.

garden-igloo-geodesic-dome-5

Игло во вашата градина

Игло за во градина е продукт на истоимената берлинска компанија „Garden Igloo“, и претставува повеќенаменска геодетска купола која одлично изгледа како додаток во големите и пространи дворишта. Станува збор за идеално Continue reading

2013-blog-rainbowigloo_how-to-make-rainbow-colored-igloo-using-milk-cartons-11

Игло со бои на виножитото

Даниел Греј од Нов Зеланд патувал на север до Едмонтон, Канада за да помине пет недели заедно со неговата девојка и нејзините родители за време на празниците.