eg1

Земјотрес ја уништи најубавата плажа во Грција

Доколку се уште ја немате посетено Лефкада, а планиравте да го направите тоа што поскоро, тогаш навистина немате среќа, бидејќи најубавата плажа, Егремни, која речиси секогаш се наоѓаше прва на Continue reading

02988_s_8ab3497ny5381-1000x500

Катманду некогаш – фотографии од градот кој повеќе го нема

Како што сигурно знаете Непал беше погоден од силен земјотрес чија последица е смрт на повеќе од 6000 луѓе, а трагедијата не само што однесе многу човечки животи, туку и Continue reading