elite-daily-hair-600x300

Тренд: коса во боите на зајдисонцето

Трендовите во бојадисувањето на косата се менуваат секојдневно, а најновиот тренд е коса во боја на зајдисонцето. Овој вид на фризура во суштина, ги комбинира црвената, портокаловата, розовата и виолетовата боја Continue reading

Охридско езеро

Најубавите места за зајдисонцe според Airows, а меѓу нив и Охрид

Има некоја посебна магија во моментот на мирното набљудување на зајдисонцето, со драга личност до вас и чаша вино во раката.