weight-loss

9 природни сојузници за забрзување на метаболизмот

Денес ви претставуваме намирници кои ќе ви помогнат да го забрзате метаболизмот како и да ја регулирате телесната тежина.

e47c087e779ccfc2_woman-metabolism.jpg_xxxlarge_2x

Како да го забрзате метаболизмот и да дојдете до саканата линија

Метаболизмот е збир на сите биохемиски процеси во организмот, односно тоа е брзината со која телото ги согорува калориите.