kora-banane-banana-zubi-beljenje-1358200140-253435

Ефикасно природно средство за избелување на забите – активен јаглен

Секој сонува за блескава насмевка и убави бели заби, па неретко правиме најразлични третмани за да си го овозможиме тоа. 

Three_red_Apples_by_mickeyd600 (1)

Јаболко – чувар на вашето здравје

Јаболкото можеби ја нарушило хармонијата во рајската градина, но каснувањето на вкусно јаболко не е никаков грев и може да влијае само позитивно на вашето здравје.