1_InfinitiQX30

Infiniti подготви „QX30“ концепт за саемот во Женева

Infiniti потврди дека новиот „QX30“ концепт е подготвен да ѝ се претстави на публиката на саемот во Женева следниот месец.

565775_754331098461724101_ff

Мицубиши најави хибриден SUV концепт

Мицубиши ги објави првите фотографии од новиот хибриден SUV концепт, кој ќе ја има својата светска премиера на Саемот за автомобили во Женева во март.