lace1(1)

Чипка ефект: Претворете го мебелот во бајковита приказна

Доколку во вашиот дом се наоѓа некое старо парче мебел кое во потполност ја изгубило својата убавина, дадете му уште една шанса.

Shylight-Rijks-8

Спектакуларни лустери кои расцутуваат

Постојат бројни видови на цвеќиња кои расцутуваат и повторно се затвораат како резултат на сончевата енергија.