make-leaf-bowl55-634x360

Направете украсна чинија од лисја – есенско декорирање на домот

Есента веќе пристигна, па набрзо ќе забележиме како крошните на дрвата ја менуваат бојата, а во парковите ќе може да најдеме суви лисја во прекрасни портокалови и жолти тонови.