game-of-thrones-poster_85627-1920x1200

Четири епизоди од 5-та сезона на „Game of Thrones“ на интернет

Четири епизоди од петтата сезона на култната серија „Game of Thrones“ протекоа на интернет ноќта меѓу саботата и неделата, неколку часа пред почетокот на светската премиера на првата епизода, соопшти Continue reading