IMG_8725-blog-energetske-kopice

Енергетски корпи за убав почеток на денот

Доколку сте во моментов на диета со здрава исхрана, а чувствувате силна потреба за десерт, тогаш се наоѓате на вистинската страница.

PicMonkey Collage

Без глутен: Енергетски коцки со цреши и лешници

Не е прв пат да пишуваме за домашно приготвени енергетски колачиња, кои освојуваат со својата едноствност, брзина, и одличен вкус.

hazelnut-energy-bar-650x325

Брзи енергетски коцки од 4 состојки

Откако неодамна ни оставивте огромен број позитивни коментари на рецептот за енергетските коцки од само три состојки, овој пат ви прикажуваме нова, поинаква варијанта на овој здрав и вкусен десерт.