ms-1000x500

Emotion Recognition: Мајкрософт ги препознава вашите емоции

Откако Мајкрософт ја погоди нашата возраст, сега смета дека е способен да ги препознаат човечките емоции преку дигитални слики. Алатката се вика „Emotion Recognition“ и се што им е потребно од вас Continue reading

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

10 фази низ кои се поминува после отказот од работното место

Тукушто му кажавте на вашиот претпоставен дека ја напуштате компанијата. Без разлика на причината, овој чекор е секогаш исполнет со измешани емоции.