bike

Двајца велосипедисти на кои не им е мил животот

Видеото подолу го прикажува искуството на Паули и Лочи, двете момчиња од Австралија на кои се чини како да не им е премногу мил животот.

maxresdefault (1)

Екстремен велосипедизам низ песочните дини на Намибија

Намибија, Африка. Не баш најкарактеристичната дестинација која би ја одбрале велосипедистите за своето искуство, но тоа не беше причина за „Moment Pictures“ заедно со Кајли Џејмсон да не допатуваат токму Continue reading

maxresdefault

Екстремно возење на моторцикл

Прекрасни пејзажи, моторцикли, авантура и лудо возење. Доколку сте љубители на овие четири потточки, видеото подолу со сигурност ќе ви се допадне.

Air_1

Фото на денот: Екстремен скок

Неверојатна фотографија направена со GoPro камера го покажува небото над Мајами. Фантастично искуство за сите адреналински фанатици. Автор на фотографијата е Ралф Тарнер.  Continue reading