Cody-Townsend-descenso

Коди Таунсенд – човекот кој му даде ново значење на зборот „екстремно“

Нашите редовни читатели знаат за нашата опсесија со екстремни активности но, спустот на Коди Таунсенд прикажан во видеото подолу, му дава сосема ново значење на зборот „екстремно“.

what-this-guyy

Екстремен велосипедизам на повисок левел

Дени Мекаскил е одлично познат во круговите на екстремните велосипедисти, меѓутоа повеќето „обични“ луѓе веројатно немаат никогаш слушнато за него.