370521648_6b1c6d3d05_b(1)

Брз колач со сливи

Брзите колачи кои се приготвуваат во еден сад се секогаш најдобра варијанта за моментите кога ви доаѓаат ненајавени гости. Таков е и колачот кој ви го претставуваме денес – брз Continue reading

maxresdefault

Колачиња од две состојки готови за само 30 секунди

Ако сте едни од оние кои сакаат колачи, а притоа сакате и да се храните здраво, тогаш овој колач е вистинско решение за вас.