enhanced-8657-1423589107-12

По 40 години се менува системот за гласањето на „Евровизија“

Организаторите на натпреварот за „Песна на Евровизија“ или популарно Евросонг, соопштија дека се менува начинот на соопштување на резултатите од гласањето, а се со цел да се воведе поголема неизвесност Continue reading

kajmakovski

Погледнете го видеото за евровизиската песна на Кајмаковски

Денеска на „YouTube“ беше објавен спотот на Даниел Кајмаковски за песната со која на 19 мај ќе не претставува на Евровизија.