4-70

Дрвена приколка во која животот е неверојатно удобен

Како ви се допаѓа идејата постојано да патувате некаде без да треба да размислувате за трошкови за преноќување или комфорт?

29

Фото на денот: Џиновска дрвена штипка

Оваа фантастична дрвена скулптура беше поставена во 2010 година во Белгија, а дизајнирана од турскиот уметник Мехмет Али Ујсал. Continue reading