Home-Alone-2

Што прават актерите од „Сам дома“ 25 години подоцна?

Поминаа 25 години од телевизиската премиера на еден од најпопуларните „божиќни“ филмови на сите времиња „Сам дома“.

6b0ed310-49f7-4e4a-b221-0b0335b4ca63

Домашни хот-дог мумии

Речиси и да нема некој кој не ужива во вкусот на хот-дог. Во денешниот рецепт ви прикажуваме како можете во домашни услови, брзо и лесно да дојдете до вкусен оброк Continue reading