MG_5474

Нови практични начини да ја искористите четкичката од старата маскара

Сигурни сме дека во вашиот несесер имате маскара која е при крај или која е сосема исушена.

eegg-shells

10 неочекувани употреби на лушпите од јајца

Сите сме запознаени со фактот дека варените јајца се навистина здрава навика за нашиот организам.