15319080915_9de04d76ba_b

Прекрасен документарен филм за Шар-Планина

Восхитувајќи се на далечните природни места ширум светот, често забораваме на работите кои ги имаме блиску до нас, а кои пленат со својата неверојатна убавина.

JimiHendrixBanner

Погледнете го документарниот филм за Џими Хендрикс

Погледнете го документарниот филм „Hear My Train A Comin“, режиран од страна на Боб Смитон, во кој е прикажан животот на еден од најлегендарните музичари на 20 век, Џими Хендрикс.