PD*59063016

Постои дневен центар за панди и изгледа вака

Истражувачката база Ченгду во Кина, се чини дека е едно од најсимпатичните места на Земјата – и воедно е од витално значење за опстанокот на загрозените гигантски панди (кои сите Continue reading