K103-10_800

Студентски дом во кој би сакале да живеете

Полскиот архитект Адам Виерцињски успеа да претвори стан стар од 1929 година, во супер модерен студентски простор доволен за четворица студенти.

creative-lamps-chandeliers-5

Ламби и лустери со импресивен дизајн

Светилките се еден од најважните елементи во нашите домови, најмногу заради нивната практичност без која ноќите би изгледале многу поосамено.

enhanced-25415-1456868440-8

20 кул нотеси кои ќе ве поттикнат почесто да пишувате

Доколку сте љубители на пишаниот збор, и често знаете на стариот, класичен начин да раскажете некоја приказна на лист хартија, тогаш овие нотеси се создадени како за вас.

download

Бескорисни производи кои ќе ве извадат од кожа

Секоја година компаниите трошат огромно количество на време и пари со цел да создадат неверојатен дизајн на производите кој ќе изгледа доволо примамливо за конзументите, и истовремено ќе биде и Continue reading

MTM0Mzk1ODY3NDA1ODIyNTk1

Версаче отвори хотел во Дубаи и изгледа токму онака како што очекувате

Кога ќе се соединат Версаче и Дубаи на едно место, не може да се очекува ништо помалку од апсолутен раскош.

creative-flower-planters-201__880

Саксии за цвеќиња кои ќе ве поттикнат да го украсите целиот дом

Не би било премногу ако се каже дека зеленилото во домот не само што го краси ентериерот, туку и навистина успешно го намалува стресот и го прочистува воздухот.

MTI4OTk3OTQ2MzM0Mjg3MTIy

Кул канцелариите на „Mattson Creative“ можат да ја разбудат креативноста во секого

Ти Метисон од „Mattson Creative“ е еден од најталентираните графички дизајнери на пазарот во моментов.

1393

20 дизајни на лавабоа кои во целост го менуваат изгледот на бањата

Лавабоата се нешто што го употребувме секој ден, а речиси и воопшто да не обрнуваме внимание на нивниот изглед.