PicMonkey Collage

Последната фотосесија на Дејвид Боуви

Дека Дејвид Боуви се погрижи да го заврши својот живот на најспектакуларен можен начин, сведочи и неговата последна фотосесија, снимена по повод промоцијата на неговиот најнов албум „Blackstar“. 

bowie

Почина Дејвид Боуви на 69-годишна возраст

По 18 месеци храбра борба со канцерот, популарниот пејач и актер Дејвид Боуви почина на 10 јануари во својот дом на 69-годишна возраст.