the-career-of-david-bowie-explai

Музичката кариера на Дејвид Боуви во само една минута

Дали би можеле да ги наброите клучните моменти во кариерите на некои музички легенди за само една минута?

David-Bowie-Style-Retro

Сите стилови на Дејвид Боуви во еден анимиран гиф

Светски познатиот музичар и еден од највлијателните изведувачи на нашето време, Дејвид Боуви, минатата недела го прослави својот 68 роденден.