Young couple drink coffee at italian café

Детали кои мажите ги забележуваат кај жените во првите пет минути

Мажите се визуелни типови и прво што ќе забележат е изгледот на жената. Но, не е тоа се што забележуваат и што е многу важно при донесувањето на одлука дали Continue reading

landscape-1437675536-hbz-style-me-pretty-bedazzled-index-1000x500

Венчаници кои ќе ве фасцинираат

Традицијата вели дека венчаниците треба да бидат бели, а поновите обичаи наложуваат дека тие треба да бидат богати со рачно изработени детали кои ќе сведочат дека тоа е најпосебното парче Continue reading