7231_270115005637894_990x661

Спектакуларни дестинации за одмор од соништата

Топлото лето е многу далеку, но малку сонување на јаве не е на одмет. Нема ништо лошо во тоа од сега да почнете да фантазирате за некоја егзотична дестинација во Continue reading

tumblr_ncdhhsw5up1tlud7ko6_1280

Топ 10 дестинации кои мора да ги посетите во 2016

На почетокот на секоја година уредниците на светските магазини објавуваат списоци на дестинации кои задолжително треба да се посетат. Ви ги претставуваме десетте најдобри дестинации за 2016 година:

joga-1000x500

Брачен пар ги комбинира своите две пасии: патување и јога

Клодин и Хонза Лафонд одлучиле да ги комбинираат своите две страсти – јогата и патувањата – во серија на фотографии кои тие ги споделуваат на својот Инстаграм профил „YogaBeyond“.

296

15 не толку познати дестинации вредни за посета

Постојат многу туристички атракции за кои многумина ќе се согласат дека се здодевни и преценети, но, постојат и онакви за кои речиси нема никој слушнато.