cl-1000x500

Неверојатно креативни саксии за цвеќе

Ви претставуваме неверојатно креативни саксии за цвеќе, кои не само што ја вршат нивната првична цели, туку тие се и интересна декорација во домот.

17-Enchanted-DIY-Autumn-Decorations-to-Fall-For-This-Season

18 есенски декорации кои ке внесат магија во вашиот дом

Есента е тука, заедно со илјадници бои и монгу елементи за удобност и топлина подготвени да се сместат околу нас во едноставни „направи сам“ есенски украси.

PicMonkey Collage

Декорации во џамиите кои претставуваат врв во исламската архитектура

Повеќето верски објекти најчесто наликуваат едни на други, со сличен концепт, декор и карактеристики. Меѓутоа, исклучоци има многу, а меѓу нив се и џамиите селектирани во галеријата подолу.