we-visited-over-50-countries-with-our-van-spending-only-8-a-day-7__880

Со старо комбе и минимални трошоци на авантура низ светот

Алекс и Карол се заљубена двојка од Полска, која изминатите шест години ги минува констанстно патувајќи низ светот, за како што велат тие, не повеќе од 8 долари на ден.

100-years-of-beauty

100 години љубов: Млада двојка се открива себеси во староста

Млади, убави и заљубени. Велат дека со текот на годините страста изминува, но почитта, поддршката и љубовта остануваат. Оваа млада, и идна брачна двојка, се подложи на еден интересен експеримент.

?????????????????????????????????????????????

Дали е добро да имате тајни пред партнерот?

На почетокот на врската, додека партнерите не се запознаат подобро, тајните се сосема природна појава, меѓутоа, психолозите наведуваат дека искреноста е „билет“ за влез во среќна врска.