garden-igloo-geodesic-dome-5

Игло во вашата градина

Игло за во градина е продукт на истоимената берлинска компанија „Garden Igloo“, и претставува повеќенаменска геодетска купола која одлично изгледа како додаток во големите и пространи дворишта. Станува збор за идеално Continue reading

tree-church-nature-installation-barry-cox-new-zealand-12

Четири години одгледувал дрвја во облик на црква

Во дворот на Брајан Кокс, жител на Нов Зеланд, се наоѓа фасцинантна црква направена само од дрвја, кои самиот сопственик ги одгледувал околу четири години.

Desktop21

20 начини да го разубавите дворот со сијалички

Пролетните и летните денови се на самиот праг, па минувањето на топлите вечери во дворот се чинат како најидиличен начин да се помине времето.