IMG_0784-600x400

Без брашно: Чоколадна торта од две состојки

YouTube блогерката „Ochikeron“, често поставува на нејзиниот канал видеа во кои можат да се пронајдат наједноставните рецепти кои секој може да ги приготви.

201877264854da03c0a8a8f155044550_w640

Сочни чоколадни колачи од само две состојки

Велат дека љубовта доаѓа преку стомакот, па доколку се уште му немате подготвено никакво изненадување на вашиот партнер за Денот на вљубените, ние ви нудиме идеално решение.