MTM2NzYxNTc4ODc5MDY3NzQz

Новиот ангел на „Victoria’s Secret“ ќе ве остави без зборови

Запознајте ја 22-годишната Џозефина Скривер, која тукушто „ги доби“ престижните крилја на „Victoria’s Secret“.