PicMonkey Collage

Plus-size мода: Свежи и ведри тонови во новата колекција на XXX-L

Да се изгледа стилски и модерно нема никаква врска со бројот на етикетата на вашата облека. Во чекор со сончевите и топли денови, бутикот „XXX-L“ ја освежи својата колекција со Continue reading

140929112410-poppy-harlow-profile-image-exlarge-169

5 карактеристики на неодоливите дами

Што е тоа што ја опишува атрактивната жена, она која совршено комуницира со својата женственост и се чувствува одлично во својата кожа? Сигурност, интелегенција или став?

600-01593704
© Masterfile
Model Release: Yes
Property Release: No
Model Release
Portrait of Woman

Овие седум работи вистинските дами ги прават поинаку

Сите во животот имаме барем еден пример на самосвесна, силна жена, без разлика дали станува збор за пријател или член на семејството.