Out-Of-Office-1__880

Кул фотографии во базен со 1000 гуми за пливање кои го враќаат медитеранскиот гламур од 60-тите

Инспириран од медитеранскиот гламур од 1960-тите години, фотографот Греј Малин ја создаде оваа интересна серија фотографии на бреговите на Шпанија.