MTM0MjE5MzUwOTYwODI4Mzg2

„Google“ трансформираше стара фабрика за батерии во кул канцеларии

Кога станува збор за добро и инспиративно уредени работни простории, веднаш помислуваме на „Google“.

287184_1280x720

„Гугл“ од 2017 година ќе доставува производи со дронови

Интернет корпорацијата „Гугл“ во 2017 година планира да почне да користи беспилотни летала за достава на производи до своите клиенти, најави директорот на овој проект наречен „Проџект винг“, Дејвид Вос.